Babagan Kita

Inovasi

  • about_img2

LASTONE

Pambuka

Hengyi Electric Group didegaké ing taun 1993, kanthi modal modhal 58 yuta yuan, khusus kanggo pabrikan APF, SVG, SPC, piranti kompensasi kapasitor listrik cerdas, piranti kompensasi kapasitor anti-harmoni cerdas, kapasitor voltase dhuwur lan kurang, lan kompensasi otomatis daya reaktif pengontrol Loro basis produksi utama perusahaan dununge ing Wenzhou lan Shanghai. Jembarake 20.000 meter persegi lan 25.000 meter persegi, lan ngasilake jutaan produk kualitas listrik saben taun.

  • -
    Diadegake ing taun 1993
  • -
    Pengalaman 24 taun
  • -+
    Luwih saka 18 produk
  • -$
    Luwih saka 2 milyar

Solusi

Kita setya manajemen mutu daya kanggo njamin transmisi tenaga sing aman lan efisien

  • Dynamic comprehensive compensation device APF /SVG module + HYBAGK anti-harmonic

    Komprehensif dinamis ...

    Ringkesan modul APF / SVG + kapasitor anti-harmoni HYBAGK (kumpulan gabungan). Modul APF utawa SVG dipasang ing kabinet lan dilengkapi pemutus sirkuit sing cepet lan sekring cepet Kapasitas modul kapasitor HYBAGK yaiku kombinasi 5kvar ~ 60kvar; kapasitas modul APF utawa SVG yaiku 50A (35kvar), 100A (70kvar), 100kvar opsional. Desain ventilasi ing sisih mburi, kanthi bolongan filter ventilasi. Ngalih kapasitor dikontrol dening APF / SVG, sing luwih cerdas. Sing maju ...

  • HYAPF active power filter cabinet / HYSVG static Var generator cabinet

    HYAPF aktif fil fil ...

    Ringkesan HYAPF / HYSVG ndeteksi arus mbukak kanthi realtime liwat trafo arus eksternal (CT), ngitung komponen harmoni / reaktif arus beban liwat DSP internal, lan dikirim menyang IGBT internal liwat sinyal PWM, banjur ngasilake kompensasi saiki kanthi amplitudo sing padha nanging sudut fase ngelawan karo harmoni sing dideteksi / daya reaktif kanggo nggayuh fungsi penyaringan / kompensasi. ● Kompensasi harmoni: APF bisa nyaring 2 ~ 50 kaping acak ...

  • HYSPC three-phase load imbalance automatic adjustment device

    Beban telung tahap HYSPC ...

    Ringkesan Ketimpangan telung tahap umume ana ing jaringan distribusi voltase rendah. Amarga ana akeh beban singlephase ing jaringan kutha lan pedesaan, ketidakseimbangan saiki ing antarane telung tahap kasebut pancen serius. Ketidakseimbangan saiki ing kisi daya bakal nambah mundhut garis lan trafo, nyuda output trafo, mengaruhi keamanan operasi trafo, lan nyebabake drift nol, nyebabake ketimpangan voltase telung fase, lan ...

Warta

Layanan Pisanan